Ceritera Insan Biasa

Sedikit coretan yang ingin aku kongsikan bersama..

Tuesday, May 12, 2009

Langkah Pertamaku =)

Assalamualaikum..
Hari ni mencatat sejarah yang penting buat aku coz aku baru betul2 nak tulis blog..hehe..
Before ni aku juz usya je dulu coz baru nak belajarkan..
Kenala study dulu cane nak tulis blog ni..
Hopefully aku akan istiqomah menulis blog ni selagi nyawa di kandung badan..
Selagi roh ni masih di dalam jasad yang bernama Mohd Faizal B. Eshak..
Thank kat insan yang bernama Haziah Bt. Salleh@jiji coz dia yang sibuk promote blog dia kat aku..hehe..

Thank Jiji..
Ape2 pun CAIYOK2 untuk aku..
blogger-emoticon.blogspot.com
Kepada sume pembace blog aku ni, hope u all dpt sumting dari ape yang aku dok merepek ni ek..
blogger-emoticon.blogspot.com
Adiozzz..